طراحی سایت شخصی حرفه‌ ای و ارزان

طراحی سایت شخصی ( وب‌گاه شخصی ) برای هر شخصی که به دنبال معرفی خود و تخصص هایش در دهکدۀ جهانی است، دارای نکات حائز اهمیتی است و بهتر است برای طراحی سایت شخصی خود، از متخصصان طراحی وب و کسب و کار اینترنتی که در ساختار و بهینه سازی صحیح کدهای جاوا اسکریپت، استفاده صحیح از تگ های HTML و CSS، بهینه سازی تصاویر ، متن‌ها و بهینه سازی SEO مهارت دارند استفاده کنید.

قبل از هر چیز از تجربه و مهارت فرد یا شرکت طراح خود در زمینه های یاد شده و همچنین قیمت پیشنهادی برای پیاده سازی ایده و پروژه شخصی خود اطلاع پبدا کنید. بنابراین اگر شما هم قصد طراحی یا سفارش یک وب سایت شخصی برای خود را دارید ، در این مطلب مفید که توسط یارسا وب و به طور اختصاصی تهیه شده است با ما همراه باشید

انواع وب سایت‌های شخصی

  • وبلاگ های شخصی : سایتی‌ وابسته به یک ارائه کننده وبلاگ که معمولا رایگان است و برای نوشتن دل نوشته ها ، اخبار و مطالب شخصی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • پورتفولیوی شخصی : سایتی مستقل و ساخته شده توسط یک فرد یا طراح می‌باشد که برای نمایش رزومه ، نمونه کارها ، مهارت ها و … برای جذب مشتری می باشد.

 

امکانات و کاربردهای وب سایت‌های شخصی طراحی سایت شخصی

با طراحی سایت شخصی خود می توانید بسیاری از امکانات را با کاربرد های مختلف در اختیار کاربران و بازدید کنندگان خود قرار دهید که در ادامه برخی از آنها را آورده ایم

  • رزومه شخصی: طراحی سایت شخصی می‌تواند به عنوان رزومه شخصی شما عمل کند و اطلاعات شغلی، تجربیات، مهارت ها و دانش آموخته شده را نشان دهد.
  • نمونه کار: وب سایت شخصی به عنوان یک نمونه کار، می تواند برای نمایش نمونه کارهای شما به کار گرفته شود.
  • وبلاگ: نوشتن مطالب شخصی، تفریحی و یا راهنمایی، با دیگران به شما کمک می کند تا ارتباط اینترنتی بیشتری با دیگران برقرار کنید.
  • چت آنلاین: برای بحث و گفتگو با بازدید کنندگان و سایر کاربران اینترنتی، می توانید از چت آنلاین، تالار گفتگو یا فرم ارتباطی استفاده کنید.
  • فروشگاه آنلاین: اگر به فروش کالا یا خدمات مشغول هستید، می توانید از وب سایت شخصی خود برای ارائه خدمات و فروش کالاها استفاده کنید.
  • نمایش اطلاعات شخصی: از طریق وب سایت شخصی خود می توانید اطلاعات شخصی خود، اطلاعات تماس یا ارائه مهارت های خود را به دیگران نمایش دهید.
  • نمایش آثار هنری: وب سایت شخصی می تواند به عنوان یک نمایشگاه آثار هنری استفاده شود و از طریق آن آثار هنری شما، نظرات و پشتیبانی های خود را به دست بیاورید.
  • پشتیبانی آنلاین: مشتریان و یا دوستان می توانند از طریق پشتیبانی آنلاین با شما در تماس باشند و از خدمات شما استفاده کنند.

 

از لحاظ عملکرد و کاربرد، هرچه از ویژگی های قابل دسترس بیشتری در وب سایت شخصی استفاده شود، می توانید ارتباطات خود را با دیگران بیشتر کنید و در کار شخصی خود موفق‌تر باشید.

 

طراحی سایت شخصی با وردپرس

امروزه وردپرس به عنوان یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین پلتفرم‌ها برای ساخت و مدیریت انواع وب سایت‌ ها از جمله طراحی وب سایت‌ شخصی شناخته شده و قابل استفاده می‌باشد. ما در دانشنامۀ یارسا ، مطلبی با عنوان ” طراحی سایت با وردپرس از 0 تا 20 ! ” منتشر کرده ایم و به طور کامل دربارۀ طراحی سایت با این سیستم مدیریت محتوا آن را بررسی نموده‌ایم که میتوانید مرور کنید.

 

طراحی سایت شخصی حرفه‌ای

طراحی سایت شخصی حرفه‌ای به معنای ایجاد یک وبسایت که نه تنها زیبا و جذاب باشد، بلکه با رعایت اصول طراحی بتواند یک تجربه کاربری برتر ایجاد کند و اهداف شخصی یا حرفه‌ای شما را به خوبی نمایش دهد. برخی از مهم ترین ویژگی‌ها و اصول طراحی سایت شخصی حرفه‌ای در زیر آمده است :

  • طراحی زیبا و مناسب: طراحی بصری سایت باید زیبا، ساده و جذاب باشد. انتخاب رنگ‌ها، فونت‌ها، ترتیب محتوا و انیمیشن‌ها باید با هم هماهنگ باشند و باعث بهبود تجربه کاربری گردد.
  • واکنش‌گرایی (Responsive Design): سایت شما باید بر روی تمام دستگاه‌ها از جمله کامپیوترها، تبلت‌ها و تلفن‌های هوشمند به خوبی نمایش داده شود. این اصول به تجربه کاربری افزوده و از از دست دادن کاربران جلوگیری می‌کند.
  • تجربه کاربری (UX) بهتر: تجربه کاربری مطلوب شامل ناوبری آسان، زمان بارگذاری سریع، طراحی منطقی و دستیابی آسان به اطلاعات است. کاربران باید به راحتی به دنبال اطلاعات مورد نیاز‌شان بگردند.
  • بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO): سایت شما باید با توجه به اصول بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO) طراحی شده باشد تا در نتایج جستجو بهتر دیده شود و به مخاطبان بیشتری دسترسی داشته باشد.
  • محتوای متنوع و جذاب: محتوای سایت باید متنوع، مفید و جذاب باشد. این محتوا می‌تواند از مقالات، ویدئوها، تصاویر و سایر انواع محتواهای چندرسانه‌ای تشکیل شده باشد.
  • فراهم کردن اطلاعات تماس: اگر هدف از سایت شخصی شما ارتباط با مخاطبان یا جذب کارفرمایان جدید است، باید اطلاعات تماس ( مانند آدرس ایمیل ، اطلاعات و پیوندهای شما در شبکه های اجتماعی ، شماره تلفن و … ) به روش مناسبی در دسترس باشد.
  • بخش نمونه کارها یا دستاوردها: اگر سایت شما مرتبط با کارهای خلاقانه یا دستاوردهای شخصی شماست، بخشی برای نمایش نمونه‌های کارها یا دستاوردها ایجاد کنید.
  • سرعت بارگذاری بالا: سرعت بارگذاری سایت بسیار مهم است. طراحی سایتی با بهینه‌سازی مناسب تصاویر و کدها به سرعت بارگذاری بهتر کمک می‌کند.
  • استفاده از امنیت مناسب: در صورتی که سایت شما اطلاعات شخصی یا حساس کاربران را دریافت می‌کند، باید از امنیت مناسبی برخوردار باشد تا ضمن جلب اعتماد کاربران از تهدیدهای امنیتی جلوگیری کند.
  • آپدیت منظم: سایت شما باید به‌روز باشد و با تغییرات جدید در زمینه محتوا یا فناوری آشنا باشد. آپدیت‌های منظم از تجربه کاربران بهتر و بهبود SEO کمک می‌کند.

 

در کل، طراحی سایت شخصی حرفه‌ای نیازمند ترکیبی از ظاهر زیبا، کاربر پسند ، اصول بهینه‌سازی و یک تجربه کاربری ممتاز است. این عوامل به کمک یکدیگر باعث می‌شوند تا سایت شما به یک نمایشگاه دیجیتال حرفه ای از توانمندی‌ها و دستاوردهای شما تبدیل شود

 

نکات مهم در طراحی سایت شخصی

1- انتخاب دامنه مناسب: دامنه سایت به نوعی شماره تلفن یا آدرس شما در فضای آنلاین است. برای طراحی یک سایت شخصی، انتخاب یک دامنه مناسب که با نام شما یا حرفه تان مرتبط باشد، بسیار مهم است.

2- طراحی ظاهری سایت: ظاهری سایت شخصی شما بسیار مهم است و باید خوانایی و جذابیت لازم را داشته باشد. استفاده از رنگ های مناسب، تصاویر جذاب و ویدئوهای مرتبط با حرفه تان، بهبود کیفیت ظاهری سایت شما را به دنبال دارد.

3- صفحات مختلف سایت: برای طراحی یک سایت شخصی، باید صفحات مختلفی را ایجاد کنید که مخاطبان شما به صورت بیشتری با شما آشنا شوند. به عنوان مثال، صفحه درباره، صفحه پروژه ها، صفحه تماس با ما و غیره.

4- به روز رسانی مداوم سایت: برای حفظ توجه و محبوبیت سایت شما، باید آن را به روز نگه دارید و برای بازدیدکنندگان خود یک محیط پویا فراهم کنید. ایجاد یک بلاگ و نوشتن مطالب جدید در آن، یکی از روش های مفید برای به روز رسانی سایت شماست.

5- محتوا: محتوا مهمترین عامل برای جذب اعتماد بازدیدکنندگان است. شما می توانید با ارائه محتوای با کیفیت و مرتبط با حوزه تخصصی خود، خود را به عنوان یک منبع قابل اعتماد نمایش دهید. همچنین، ایجاد محتوایی که بازدیدکنندگان خود را به عملکرد شما معرفی می کند، می تواند برای شما مفید باشد.

6- بهینه سازی تصاویر: یکی از عوامل مهم در بهبود سرعت سایت، بهینه سازی تصاویر است. با کاهش حجم تصاویر و استفاده از فرمت هایی که حجم کمتری دارند، می توانید سرعت سایت خود را بهبود بخشید.

7- پاسخگویی سایت به اندازه صفحه نمایش: با توجه به میزان استفاده کاربران از دستگاه های مختلف، سایت شما باید در هر دستگاهی جوابگو باشد. سایت شما باید در هر دستگاهی که به آن دسترسی دارید، به صورت واکنشگرا و پاسخگو به صفحه نمایش آن دستگاه باشد.

8- ارتباط با مخاطبان: برای جلب توجه بازدیدکنندگان و فراهم کردن ارتباط با مخاطبان، باید از فرم های تماس با ما و ابزارهای دیگری که باعث ارتباط مستقیم با مخاطبان می شوند، استفاده کنید.

 

در کل، برای طراحی یک سایت شخصی با کیفیت و جذاب ، باید به تمامی جزئیات توجه کنید و به شکلی مداوم آن را به روز نگه دارید. با این کار، می توانید خود را به عنوان یک شخص معتبر و حرفه ایی در فضای آنلاین معرفی کنید و به فعالیت های تخصصی خود بیشترین اثر را دهید.

نحوۀ بهبود جذابیت و عملکرد یک سایت شخصی

1- تحقیق و بررسی رقبا: بررسی سایت های مشابه و رقبای شما می تواند به شما کمک کند تا ایده های خود را بهبود ببخشید و از روش های بهتری برای بهبود جذابیت و عملکرد سایت خود استفاده کنید.

2- استفاده از ابزار های آنالیز سایت: استفاده از ابزار های آنالیز سایت مانند Google Analytics می تواند به شما کمک کند تا با تحلیل رفتار کاربران، نقاط ضعف و قوت سایت خود را شناسایی کنید و اقدام به بهبود آنها کنید.

3- ارتقا سایت به صورت مرتب: به روز رسانی محتوا، بهینه سازی صفحات و به روز رسانی نرم افزارهای به کار رفته در سایت، می تواند به شما کمک کند تا سایت خود را به صورت مداوم بهبود ببخشید و با ارائه محتوای به روز و جذاب، کاربران خود را جذب کنید. همواره باید به تدوین محتوای مناسب و به روز رسانی منظم توجه داشت ، محتوای شما باید بر اساس موضوعات مختلف و به روز باشد و مشکلات کاربران را حل کند و نشانگر تخصص شما باشد. به یاد داشته باشید، برای حفظ توجه کاربران، باید سایت خود را به روز رسانی و ارتقا دائمی دهید.

4- ایجاد بخش مشتریان: ایجاد بخشی برای اطلاعات مشتریان، نظرات، پیشنهادات و شکایات، می تواند به شما کمک کند تا دغدغه های مخاطبان خود را در نظر بگیرید و از ایده های مفید آنها بهره ببرید.

5-استفاده از پوستۀ جذاب: برای بهبود جذابیت و عملکرد سایت شخصی خود در بخش ظاهری ، می توانید از قالب ها و پوسته های طراحی شده برای وردپرس و سیستم های مدیریت محتوای دیگر استفاده کنید. این قالب ها علاوه بر داشتن ظاهری زیبا و مدرن، معمولاً بهینه سازی شده اند و به راحتی می توانید محتوای خود را در آن ها جایگزین کنید.

6-بهبود سئو سایت شخصی: استفاده از کلمات کلیدی مناسب و بهینه سازی محتوای سایت می تواند به عنوان یکی از عوامل مهم در بهبود جایگاه سایت شما در صفحات نتایج موتورهای جستجو، به شما کمک کند.

 

در نهایت، باید به یاد داشت که طراحی سایت شخصی، یک فرآیند مستمر و پویا است و باید با رشد و توسعه حرفه تان، با به روز رسانی منظم، به ارائه محتوای جدید و مناسب برای کاربران بپردازید و همواره به دنبال بهبود کیفیت و عملکرد سایت شخصی خود باشید.

 

پنج (5) اشتباه رایج در طراحی سایت شخصی

بدون شک در طراحی سایت شخصی، برخی اشتباهات می‌توانند اثرات منفی بر تجربه کاربری و موفقیت سایت شما داشته باشند. در ادامه 5 مورد از اشتباهات رایج در طراحی سایت شخصی را که باید اجتناب کنید، آورده ایم که نظر شما را با آنها جلب میکنیم :

  • بارگذاری کند و طراحی پیچیده : طراحی سایت شخصی باید ساده و کاربر پسند باشد. از بارگذاری کند و طراحی پیچیده خودداری کنید؛ زیرا این موارد ممکن است باعث کاهش سرعت بارگذاری صفحات و ایجاد اشکال در تجربه کاربری شود.
  • عدم واکنش‌گرایی (Responsive) : سایت شخصی شما باید بر روی تمام دستگاه‌ها ( موبایل ، تبلت ، دسکتاپ و … ) به خوبی نمایش داده شود. عدم واکنش‌گرایی سبب می‌شود که کاربران با مشکلات در مشاهده سایت روبرو شوند که این می‌تواند به از دست رفتن مخاطبین منجر شود.
  • عدم اهمیت به تجربه کاربری (UX) : تجربه کاربری، یکی از اصولی‌ ترین جنبه‌ها در طراحی سایت شخصی است. عدم توجه به مسائلی مانند ناوبری مناسب، ترتیب منطقی محتوا، فراهم کردن اطلاعات به طور روشن و دستیابی آسان به اطلاعات، می‌تواند باعث خروج کاربران از سایت شما شود.
  • نادیده گرفتن بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو (SEO) : بدون بهینه‌سازی مناسب برای موتورهای جستجو، سایت شما ممکن است در نتایج جستجوی گوگل و سایر موتورهای جستجوی برتر به نمایش در نیاید. بنابراین، از نادیده گرفتن بهینه‌سازی SEO پرهیز کنید.
  • استفاده بیش از حد از تصاویر و ویدئو ها : استفاده بیش از حد از تصاویر و ویدئوها باعث افزایش زمان بارگذاری سایت می‌شود. این موضوع می‌تواند به کاهش تجربه کاربری و احتمالا ترک کاربران از وب سایت شخصی شما منتهی شود.

 

با اجتناب از این اشتباهات، می‌توانید سایت شخصی خود را بهبود داده و تجربه بهتری برای کاربران ایجاد کنید.

 

قیمت طراحی سایت شخصی چقدر است

هزینه طراحی سایت شخصی به شدت متغیر است و به بسیاری از عوامل بستگی دارد، بعضی از این عوامل عبارت‌ هستند از:

1- اندازه و پیچیدگی سایت
2- نوع تکنولوژی استفاده شده در سایت (مانند CMS مثل وردپرس یا ساخت سایت اختصاصی)
3- سطح تخصص طراح و برنامه‌نویس سایت
4- نیاز به خدمات پشتیبانی و به روز رسانی

به طور میانگین، هزینه طراحی یک وب سایت شخصی در تاریخ نوشتن این مطلب در یارسا وب در محدوده ای بین 5 تا 10 میلیون تومان قرار دارد. با این حال، برای سایت‌های پیچیده و گسترده تر، این هزینه ممکن است به مبالغ بالاتری نیز برسد.

همچنین، خدمات پشتیبانی و به روز رسانی ممکن است هزینه‌ های اضافی را به همراه داشته باشد. از این رو با طراح وب سایت خود در مورد جزئیات بیشتر بحث کنید تا بتوانید بهترین تخمین‌های ممکن را دریافت کنید.

 

طراحی سایت شخصی رایگان

بله ! می توانید یک سایت شخصی رایگان داشته باشید. امروزه برخی از سرویس‌ های شناخته شده، امکان طراحی و ایجاد یک وب سایت رایگان را در اختیار کاربران خود قرار می دهند. به عنوان مثال، سرویس هایی مانند  Wix, Weebly، Squarespace، Google Sites و… می توانند راه حل‌هایی برای طراحی سایت شخصی رایگان شما باشند.

با این حال، شما باید در نظر داشته باشید که طراحی سایت شخصی بر بستر این سرویس ها منجر به تحت نام قرار گرفتن سایت شما در دامنه ایشان خواهد شد و امکانات آن نسبت به یک وب سایت با دامنه، هاست و سیستم مدیریت محتوای مجزا ممکن است محدود باشد.

همچنین، نمی توانید کاملاً کنترل بالایی بر روی وب سایت خود داشته باشید و معمولا انجام برخی از تنظیمات و طراحی ها ممکن است محدود باشند.

در مجموع، داشتن یک وب سایت شخصی رایگان، برای برخی از افراد می تواند برای شروع کار و حضور آنلاین در وب تا حدودی کاربردی باشد و در صورت نیاز در آینده می توانید آن را به یک وب سایت با هاست و دامنه مستقل با مالکیت خود ارتقا دهید.

 

چند نمونۀ معروف از وب سایت‌های شخصی ایرانی

در حوزه سایت‌های شخصی ایرانی، بسیاری از اقشار مانند هنرمندان و سلبریتی ها ، مدرسین ، وکلای دادگستری ، پزشکان ، متخصصین و … تا به امروز راه اندازی و در حال فعالیت هستند. برخی از بهترین سایت‌های شخصی ایرانی که ما در جستجوهای خود یافتیم را در زیر آورده ایم :

1- وب سایت شخصی محمدرضا شجریان: سایتی که به صورت اختصاصی به آثار مؤسسات موسیقی و تصویری محمدرضا شجریان اختصاص داده شده است.

نمونه طراحی سایت شخصی

2- سایت مهران مدیری: یک سایت شخصی، که آثار مهران مدیری شامل آهنگ‌ها، ویدئوها و کنسرت‌ها را نشان می‌دهد.

وب سایت شخصی مهران مدیری

3-سایت شخصی دکتر حسين محی الدين الهی قمشه ای: سایتی که به معرفی استاد ، آثار ایشان و … پرداخته است.

وب سایت شخصی دکتر حسین الهی قمشه ای

در کل، می توان از این وب سایت‌ها به عنوان نمونه‌هایی از سایت‌های شخصی ایرانی با درجه بندی بالا اشاره کرد.

 

نحوۀ سفارش طراحی سایت شخصی

در صورتی که نیاز به سفارش طراحی سایت شخصی دارید یارسا وبهمراه شما خواهد بود، در همین رابطه ما قبلا برخی از اطلاعاتی را که لازم است تا برای طراحی سایت شخصی شما داشته باشیم آماده کرده ایم که جهت اطلاع در ادامه آمده است :

  • نام و تخصص شما
  • شماره تلفن
  • بودجه قابل تخصیص برای طراحی وبسایت
  • هدف شما از طراحی سایت شخصی
  • تعداد صفحات مورد نیاز مانند ( صفحه اصلی ، درباره من، تماس با من، نمونه کارها، خدمات، وبلاگ، فضای کاری، فضای شخصی و … )
  • برای طراحی سایت شخصی خود، آیا طراحی لوگو نیز نیاز است ؟
  • آیا تصاویر و محتوای مورد نیاز برای وبسایت شخصی شما نیاز به تهیه دارد در این صورت ذکر کنید
  • نمونه هایی از وبسایت هایی که نظر شما را جلب کرده و تحت تاثیر آنها قرار گرفته اید را برای ما ارسال کنید
  • ویژگی های وبسایت مطابق با نیازهای شما چیست ؟
  • آیا لازم است وب سایت به زبان دیگری غیر از فارسی نیز پشتیبانی شود ؟
  • آیا شما نیاز به قابلیت فروشگاهی برای وبسایت شخصی خود دارید ؟

شما می‌توانید با ارائۀ اطلاعات فوق ، سفارش طراحی سایت شخصی خود را برای ما ارسال کنید، یارسا وب در اولین فرصت درخواست شما را بررسی و پیگیری خواهد کرد.

 

سوالات پرتکرار دربارۀ طراحی سایت شخصی

چرا باید یک وب سایت شخصی طراحی کنیم؟

یک وب سایت شخصی می‌تواند به شخص کمک کند تا خود را به جهانیان معرفی کند، مهارت‌های خود را نمایش دهد، نمونه کارها و فعالیت هایش را به نمایش بگذارد و با دیگران ارتباط برقرار کند. همچنین، یک وب سایت شخصی می‌تواند به شخص کمک کند تا تبلیغات شغلی خود را افزایش دهد و فروشگاهی آنلاین راه‌اندازی کند.

چه قابلیت‌هایی باید در یک وب سایت شخصی داشته باشیم؟

به طور کلی، یک وب سایت شخصی باید شامل اطلاعات شخصی شما، مهارت‌ و توانایی‌های شما ، نمونه کارها، اطلاعات تماس با شما و صفحه ای درباره شما باشد. همچنین، برای افزایش جذابیت و کاربردی بودن وب سایت، اضافه نمودن مقالات و محتواهای مرتبط با موضوع وب سایت ایده خوبی است.

چه نوع طراحی برای وب سایت شخصی من مناسب است؟

طراحی وب سایت شخصی شما باید بر اساس اهداف و نیازهای شما طراحی شده باشد. برای مثال، وقتی شخص می‌خواهد خودش، مهارت‌ها، نمونه کارها و توانایی‌های خود را به نمایش بگذارد، یک وب سایت شخصی ساده و متمرکز بر نمایش این موارد طرح خوبی به نظر میرسد . اما در صورتی که قصد دارید فروشگاهی آنلاین راه‌اندازی کنید، بهتر است که یک وب سایت شخصی با قابلیت‌های فروشگاهی راه‌اندازی کنید.

طراحی چند صفحه برای وب سایت شخصی من مناسب است؟

این موضوع به طور دقیق به نیازهای شما بستگی دارد. البته حداقل صفحاتی از قبیل صفحه اصلی، درباره ما، خدمات و تماس با ما باید در وب سایت شخصی شما وجود داشته باشد. بهتر است قبل از آغاز پروژه، نیازهای خود را به طور کامل بررسی نمایید.

چه قالبی برای وب سایت شخصیم مناسب است؟

تمامی قالب‌ها دارای ویژگی‌های ویژه ای هستند اما قالبی که انتخاب می‌کنید باید متناسب با موضوع و نیازهای شما باشد. در این رابطه، بهتر است قالب مورد نظر را به دقت بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که متناسب با نیازهای شماست.

چقدر باید منتظر بمانیم تا وب سایت شخصی من طراحی شود؟

زمان لازم برای طرح کردن یک وب سایت شخصی، بستگی به پیچیدگی طرح و تعداد صفحات وب سایت دارد. بعضی از وب سایت ها در عرض چند روز طراحی می‌شوند و بعضی دیگر چندین هفته طول می‌کشند. به هر حال اگر نیاز دارید تایم دقیق را تعیین کنید باید با طراح وبسایت خود صحبت و قراردادی مشترک بگذارید.

چقدر باید برای طراحی وب سایت شخصی هزینه کرد؟

هزینه طراحی وب سایت شخصی همچنین به پیچیدگی و تعداد صفحات وب سایت شما، نوع قالب و طول زمان طراحی بستگی دارد. بهتر است با یک طراح وب سایت درباره آخرین قیمت ها تماس بگیرید.

آیا باید خودم محتوای وب سایت شخصی را تدوین کنم؟

بله، به دلیل اینکه وب سایت شخصی شما در بیشتر موارد معرفی شما به دیگران است، نوشتن محتوای وب سایت شخصی شما بهتر است با اطلاعات صحیح و قابل اعتماد مطابق با استانداردهای نوشتاری به نمایش گذاشته شود.

 

نتیجه گیری

در نهایت، طراحی سایت شخصی به شکلی موفق، نیاز به پیش بینی و برنامه ریزی دقیقی دارد تا بتوانید با مواردی که در این مقاله به آن ها اشاره کرده ایم، خود را به نمایش گذاشته و به بهبود شناخت بین کاربران و توسعه فعالیت های شخصی خود بپردازید

بنابراین به عنوان یک فرد حرفه ایی، بهتر است دانش لازم را در خصوص طراحی و به روز رسانی سایت شخصی خود کسب کنید و تلاش کنید تا با بهره گیری از تکنولوژی های روز و روش های به روز خود را ارتقا دهید. در پایان امیدواریم به سوالات شما به درستی پاسخ داده شده باشد و بتوانید بهترین طراح وب سایت شخصی را برای خودتان پیدا کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 10 میانگین: 5]

یک دیدگاه برای “طراحی سایت شخصی حرفه‌ ای و ارزان

  1. لیلا میگوید:

    یکی از کامل ترین مطالبی که راجع به طراحی سایت شخصی پیدا کردم اینجا بود . ممنون از اطلاعات خیلی خوبتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *